Profil

Kiropraktor, ph.d. Lars Uhrenholt er uddannet på Anglo-European College of Chiropractic, England i 1995. I den efterfølgende periode har han arbejdedet som privat praktiserende kiropraktor i Holland (1995-98) og siden i Århus midtby (1998-) hvor han er medejer på Nortvig & Uhrenholt Kiropraktisk Klinik i Århus (se klinikken her).

Lars Uhrenholt har endvidere arbejdet på Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik i Odense og siden 2006 ansat på deltid som lektor på Institut for Retsmedicin ved Aarhus Universitet.

Han afsluttede i 2007 sit ph.d. studium på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Aarhus Universitet hvor han underviser, vejleder og desuden forsker i trafikmedicin med fokus på leddenes anatomi, whiplash traumet og de deraf afledte skader (se personligt website fra Aarhus Universitet).

Lars Uhrenholt har besiddet flere tillidsposter i sundhedsvidenskabeligt regi, deltager aktivt i den igangværende debat og publicerer i den videnskabelige litteratur. Har har desuden modtaget ekstensiv efteruddannelse i udlandet indenfor whiplashområdet.

Du kan downloade et kortfattet CV her.

 

Kiropraktor, ph.d. Lars Uhrenholt

Klik for at besøge